Onze behandelingen

Clephar skin care biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. De Skin Care behandelingen en thuisproducten bieden snelle en veilige huidverbetering voor ieder huidtype en zijn bovendien hypoallergeen. Hierdoor zijn ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes!!!

Behandeling Oil Control treatment

ACNE BEHANDELING
 • Het Originals Oil Control gamma biedt een zachte en doeltreffende oplossing voor de huid met àcne en ontstekingen. Onzuiverheden en een onregelmatig huidreliëf verdwijnen probleemloos. Een intensieve reiniging en hydraterende gels, speciaal ontworpen voor dit huidtype, zorgen voor een mooie, frisse uitstraling.
 • Duurtijd behandeling60min

€55

JEUGD BEHANDELING
 • De Originals Bi-Moisture lijn zorgt voor een intensieve hydratatie die de jonge huid beschermt en haar frisse en soepele uitstraling helpt te onderhouden.


 • Duurtijd behandeling60min

€55

Behandeling Essential

GEVOELIGE HUIDTYPE BEHANDELING
 • Voor de meest gevoelige huidtypes ontwikkelde Clephar de Essential collection.Het gehelen Essential gamma is vrij van: kleurstoffen, parfums, bewaarstoffen, emulgatoren (PEG), minerale oliën, parabenen, propyleen glycol, GMO’s en dierlijke werkstoffen.

  Essential producten verlagen de gevoeligheidsdrempel en bewerkstelligen huidverbetering door gebruik van het uiterst werkzame Miniral Stress Protector complex. Tevens zorgen peptiden als Matrixyl 3000 voor een anti-aging effect dat ongeëvenaard is in producten voor de allergische huid!!!
 • Duurtijd behandeling75min

€75

Behandeling Beta white

HYPERPIGMENTATIE BEHANDELING
 • In de Beta-white lijn past Clephar de laatste wetenschappelijke inovaties toe om de huid op te lichten, pigmentvlekken te verwijderen en hyperpigmentatie te voorkomen. De unieke combinatie van Beta-wite peptide complex, het Sepi-white organische zuur en een hoge dosis gestabiliseerde Vitamine C vormt een effectief middel tegen hyperpigmentatie. Pigmentvlekken worden lichter en de huid is langdurig en intensief beschermd tegen nieuwe pigmentatie.


 • Duurtijd behandeling+- 75min

€75

Behandeling Hydra lift

LIFTENDE BEHANDELING
 • Hydra Lift biedt de unieke combinatie van een intensief hydraterende verzorging met een effectieve lifting van het gelaat. De contouren van het gelaat worden hertekend. De vochtreserves in de huid worden aangevuld voor prachtige, frisse teint en geremodelleerd gelaat.
 • Duurtijd behandeling75min

€85

Behandeling Derma

EXTREEM DROGE HUID BEHANDELING
 • De Derma+ lijn richt zich op de extreem droge (atopische) of beschadigde huid en is een sterk verzorgende en herstellende lijn binnen het Clephar gamma. Phyto-Sirt stimuleert de aanmaak en werking van huideigen sirtuines met als doel de huidcellen te beschermen tegen agressieve invloeden van binnenuit en buitenaf. Daarnaast wordt de membraamstructuur die onze huid beschermt door Derma+ producten aangevuld en hersteld. Derma+ is geschikt voor de behandeling van oncologische patiënten tijdens de chemotherapie.
 • Duurtijd behandeling75min

€75

Behandeling DermaXpert

KERATOSIS PILARIS BEHANDELING
ROSACEA
 • Naast haar dermatoccosmetische productengamma beschikt Clephar tevens over een productlijn dermatocosme-D-ische producten. Deze productlijn bestaat uit speciallistische medische toepassingen en protocollen om ernstige huidklachten als Rosacea, Keratosis Pilaris en een medische droge huid doeltreffend en veilig op te lossen. De lijn bestaat uit de Kerato Repair cream om Kerato Pilaris tegen te gaan, deze cream wordt ook ingezet tegen millia’s (gerstekorrels). Dan is er de Rosacea Calming cream en de Calming Fluid. Deze zijn uiteraard tegen Rosacea en bij zware couperose te gebruiken. Tot slot is er nog de Dry Skin Repair cream voor het gelaat en de Dry Skin Repair Milk voor het lichaam. Deze beide worden ingezet bij een zeer droge huid. • Duurtijd behandeling75min

€85

Crystal-X Treatment NIEUW

Crystal-X Treatment
 • Crystal X is een micro-dermabrasie behandeling met een doeltreffende huid-verjongende werking. Deze behandeling is een veilig en cosmetisch alternatief voor chemische, laser en chirurgische procedures. Crystal-X licht de huid op en verbetert de collageen productie en de huidstructuur. Rimpels en lijnen in de diepte verminderen zichtbaar. Het is een doeltreffende techniek om de huid zijn jeugdige uitstraling weer te geven. Crystal-X wordt aanbevolen in een kuur van 3 behandelingen met een tussenpauze van 14 dagen.
  • reiniging
  • microdermabrasie
  • herstellende massage
  • afsluitende bescherming
  • inclusief dacrème voor 2 weken

  NIET combineren met vitamine A (retinol), AHA’s (fruitzuren), Roaccutane (geneesmiddel-acné), Zon en zonnebank
 • Duurtijd behandeling60min

€120

Scinnovation NIEUW

Scinnovation
 • Met Scinnovation is Clephar de eerste producent op Europese bodem die ZUIVERE, GESTABILISEERDE VITAMINE C aanbiedt in een gebruiksvriendelijk product! Door een exclusief stabilisatieproces gecombineerd met een nieuw Clephar transportsysteem bereikt het uitzonderlijk hoge percentage van 10% vitamine C het Basaal Membraan alwaar het de productie van collageen actief stimuleert en in gang zet!
  De Scinnovation collectie is de oplossing voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging, met focus op de bestrijding van rimpels, pigmentvlekken ,fijne lijntjes en een zachtere structuur!
  Mogelijk voor alle huidtypes, behalve de meest gevoelig. Rokershuid, vale huidskleur ..

€95

Interesse in één van deze behandelingen? Had u graag nog wat extra info gehad?

Contacteer ons hier!

Contactinfo

Telefoon: +32 14867526

Kortestraat 7/1
2430 Eindhout, Laakdal

Openingsuren

Maandag tem vrijdag 9u - 12u en 13.30u - 18u
Zaterdag 9u tot 12u
Woensdag en zondag gesloten
 
* Een afspraak maken kan telefonisch, niet via whatsapp,messenger of sms