Over Institut Heidi

Het begon zo’n 27 jaar geleden als een kleine droom, vandaag is het mijn ‘way of life’. Dagelijks proberen wij het beste en mooiste te halen uit elke cliënt. Met passie en steeds gebruik makend van de nieuwste producten en behandelingen. In de praktijk streef ik, Heidi Wouters, naar een optimaal resultaat in huidverbetering. Met mijn expertise en unieke behandeltechnieken is jouw huid in goede handen.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van Maria Galland, Medik8, Aesthetical, zonneproducten Skin By Dings en Gelisch.

Ook voor diverse huidproblemen zoals pigmentatie, rosacea, eczeem en acne sta ik voor je klaar.

Wil je meer informatie over wat ik voor je huid kan betekenen, aarzel niet om mij te contacteren. Ik zorg voor de koffie :)

signature Heidi

foto Heidi

Iedere huid is uniek, mijn taak is ze te laten stralen als de mooiste zonnestraal

HuidexpertDankzij het kwaliteitslabel HUIDEXPERT bent u verzekerd van een goede analyse van de huid, duurzaam huidadvies en een gedegen verzorging!

Wat kan een HUIDEXPERT voor jou betekenen?

We gaan voor resultaat gebonden oplossingen, daarbij gebruik makende van kwaliteits producten van het hoogste niveau. Maria Galland Paris, Medik8 en Aesthetical zijn topproducten waarmee gewerkt wordt in Institut Heidi. Overweegt u een medical estehetic skintherapie voor een egale gezonde huid? Bespreek samen met de HUIDEXPERT jouw individuele behandelplan . Het doel is om met een eenvoudige niet chirurgische ingreep, de mooiste versie van uzelf te creëren .

Huidaandoeningen zoals daar zijn:

  • rimpels
  • kraaienpootjes , wallen en kringen
  • verminderde elasticiteit van de huid
  • verwijdde poriën
  • rode vlekken.couperose
  • pigmentvlekken
  • Rosacea
  • acné type 1 en 2
  • keratosis Pilaris
  • droge beschadigde huid (ook bij oncologische patiënten)

Deze zijn enkele voorbeelden waarvoor U terecht kan bij een gediplomeerde HUIDEXPERT.

Onze unieke werkwijze

Institut Heidi staat voor hoogwaardige huidverbetering.
Dit is hoe wij werken: A Beautiful Skin Starts Now – 1e afspraak van 2 uur:

Stap 1: Huidanalyse

Als Huidexpert begin ik met een uitgebreide persoonlijke huidanalyse van het gelaat inclusief huidscan.De huidanalyse voeren wij uit met de skinanalyser. Dit is een wetenschappelijke meetapparatuur waarmee we elk detail van de huid in kaart kunnen brengen. Deze camera meet heel specifiek de poriën, rimpels, uv- schade, rode of bruine vlekken, huidtextuur en het vochtgehalte in de huid.

Stap 2: Resultaten van de huidanalyse

Wij kunnen precies zien hoeveel poriën je huid bevat, wat de zonschade is, de textuurverschillen en hebben inzicht in de pigmentschade. Wij maken op basis van deze resultaten een behandelplan, helemaal toegespitst op jouw huid.

Stap 3: Jouw eerste behandeling

Tijdens jouw eerste afspraak bij Institut Heidi krijg je meteen een behandeling. Zo leren wij jouw huid nóg beter kennen. Deze behandeling bestaat uit: reinigen, mee-eters verwijderen, peeling, masker en dagverzorging.

Stap 4: Persoonlijk behandelplan

In het behandelplan geven wij een persoonlijk advies welke huidverbeterende behandelingen nodig zijn voor jouw huid, welke producten daarop aansluiten en ontvang je advies op het gebied van voeding en suppletie. Dit persoonlijke behandelplan krijg je uiteraard ook mee naar huis.

Productadvies

Om het gewenste resultaat te behalen, is het gebruik van de huidproducten thuis een vereiste. De maandelijkse behandelingen in ons Instituut zijn zeer belangrijk, maar dagelijkse verzorging thuis zorgt voor sneller resultaat. We doen het dus echt samen! Daarom adviseren wij altijd om zelf twee keer per dag met jouw huid aan de slag te gaan. Je krijgt bij de eerste afspraak ook advies voor de juiste huidproducten en een uitleg hiervan.

Voedingsadvies

In de analyse komt ook naar voren of er op het gebied van voeding aanpassingen gemaakt kunnen worden om de huid te verbeteren. Hierin geven wij advies over en daarnaast adviseren wij voedingssuplementen als dat nodig is.
A BEAUTIFUL SKIN STARTS NOW
eerste afspraak 95 euro

 

Wenst U meer info over behandelingen, producten, of dergelijke? Aarzel niet om ons te contacteren!

Contactinfo

Kortestraat 7/1
2430 Eindhout, Laakdal

Openingsuren

Maandag tem vrijdag 9u - 12u en 13.30u - 18u
Zaterdag 9u tot 12u
Woensdag en zondag gesloten
 
* Een afspraak maken kan telefonisch, niet via whatsapp,messenger of sms